Työntilaajille

NUOREN TYÖLLISTÄMINEN

 

Kaipaatko reippaita nuoria töihin? Täytä työtarjouslomake sen mukaan oletko yrittäjä, yhdistyksen edustaja tai yksityishenkilö ja etsimme teille sopivan nuoren töihin.  Voit myös soittaa suoraan numeroon 040 0 851 755 tai 045 690 9433.

 

1. TYÖPALVELU - HELPPO VAIHTOEHTO NUOREN TYÖLLISTÄMISEEN

  • Yrityksen/yhdistyksen/kotitalouden edustaja ottaa yhteyttä 4H-yhdistykseen ja kertoo, minkälaista työntekijää tarvitaan ja minkälaisia työtehtäviä olisi tarjolla
  • 4H-yhdistys etsii sopivia nuoria työtehtävään ja haastattelee nuoret alustavasti.
  • työntekijäehdokkaan / työntekijäehdokkaiden löydyttyä sovitaan tapaamisesta työnantajan edustajan, hankkeen edustajan ja nuoren kesken. Tapaamisessa neuvotellaan työntekemisen yksityiskohdista ja mikäli yksimielisyyteen päästään, kirjoitetaan sopimukset.
  • Tilaussopimus tehdään yrityksen/yhdistyksen/kotitalouden ja 4H:n välille ja työsopimus 4H:n ja nuoren välille. Nuoren työnantajana toimii siis 4H-yhdistys ja tämä tarkoittaa sitä, että 4H hoitaa kaikki työnantajavelvoitteet. Yrityksen tehtävänä on ainoastaan maksaa 4H:lle nuoren työllistämisestä syntynyt lasku.

Laskutushinta täysi-ikäisten nuorten työllistämiselle on yrityksille 16,50 € / h (alv 0 %) ja kotitalouksille 14,00 € / h.

Laskutushinta ala-ikäisten nuorten työllistämiselle on sekä yrityksille että kotitalouksille 12,00 € / h (alv 0 %)

Nuorten työllistämisestä saa myös kotitalousvähennyksen, mikäli työ on kotitalousvähennyskelpoista verotuksessa! 

Hintaan lisätään ALV 24 % 

Hinta sisältää:
- nuoren työehtosopimuksen mukainen palkka lomakorvauksineen
- palkan sivukulut kuten vakuutukset
- kirjanpidon ja palkanlaskennan kulut
- työnjohdon ja perehdyttämisen kulut

 

2. OSTA PALVELU SUORAAN NUORELTA 4H-YRITTÄJÄLTÄ

4H-Yritys on nuoren oma harjoitusyritys, jonka avulla nuori on työllistänyt itse itsensä ja huolehtii itse asiakaslaskutuksesta. 4H-yrittäjältä voit ostaa palvelun, kuten lemmikkien hoidon, puutarhan hoidon, kahvitarjoilun ym. palvelun. Loimaalla toimii 4H-yrittäjinä tällä hetkellä yksi koiranhoitaja ja kesäaikaan on ollut kampaamoalan 4H-yrittäjiä. Nuoret Duuniin-hankkeen tiimoilta tarkoituksena on saada lisää uusia 4H-yrittäjiä.