Jäsenyys

4H-harrastus on todella edullinen harrastus. Kannattamalla yhdistystämme maksamalla yhdistyksemme jäsenmaksun, kannatat samalla paikallista nuorisotyötä ja olet mukana turvaamassa 4H-toiminnan ja järjestötoiminnan tulevaisuutta. Osallistumismaksut kursseille, leireille ja retkille ovat jäsenille aina edullisempia.  


Jäsenyyteen sisältyy aina varsinaisen 4H-toiminnan lisäksi

4H-toiminnan tapaturmavakuutus

kerran kuukaudessa infokirjeet toiminnasta suoraan sähköpostiin

digitaalinen jäsenkortti

korttiin liittyvät paikalliset ja valtakunnalliset etuudet

Jäsenmaksun laskutus

Jäsenmaksut laskutetaan keskitetysti 4H-liitosta. Jäsenkauden alkamisen ja loppumisen ratkaisee liittymispäivä. Tämä tarkoittaa, että olemme siirtyneet ns. rullaavaan jäsenkauteen. Toisin sanoen jäsenet, jotka ovat liittyneet 6.1.2020 tai sitä ennen, jäsenkausi on 1.9. – 31.8. Jäsenet, jotka ovat liittyneet 7.1.2020 tai sen jälkeen, jäsenkausi alkaa liittymiskuukauden alusta ja jatkuu 12 kk. 

Perhejäsenmaksu on 70 € ja yksilöjäsenmaksu 35 €. Voit maksaa jäsenmaksun heti liittyessäsi tai voit maksaa laskun myöhemmin, jolloin saat laskun postiisi kuukauden kuluessa jäseneksi liittymisestä.

Jos sinulla on vielä kysyttävää jäsenasioista, käännythän yhdistyksemme puoleen.

Jäsen, päivitäthän tietosi – näin saat digitaalisen jäsenkortin käyttöön

4H on siirtynyt käyttämään digitaalista jäsenkorttia. Pääset kirjautumaan omalle jäsenkortillesi osoitteessa oma.4h.fi. Käyttäjätunnuksesi on matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Tilaa itsellesi salasana ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Samalla toiminnolla voit tilata itsellesi uuden salasanan.

Jos jäsentiedoistasi/lapsesi jäsentiedoista/perheenne jäsentiedoista ei löydy huoltajan yhteystietoja (sähköposti, puhelinnumero), et pääse kirjautumaan digitaaliselle jäsenkortille. Tällöin sinun tulee olla yhteydessä meihin eli omaan 4H-yhdistykseesi, jotta voimme tallentaa huoltajan yhteystiedot jäsenrekisteriimme. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan oma.4h.fi:hin.

4H:n jäsenenä tietosi ovat jäsenrekisterissämme. On tärkeää, että päivität jäsentietosi, kun osoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai esimerkiksi matkapuhelinnumerosi on muuttunut. Pystymme palvelemaan jäseniämme parhaiten silloin, kun jäsentiedot ovat ajan tasalla.

Digitaalisessa jäsenkortissa eli oma.4h.fi:ssä pääset tarkistamaan ja muokkaamaan tietojasi. Perheen huoltajana pääset tarkistamaan ja muokkaamaan kaikkien perheen jäsenten tietoja. Muistathan käyttää samaa sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa vain yhdellä henkilöllä.

4H:n jäsenenä sinulla on käytössäsi niin paikallisia kuin valtakunnallisia jäsenetuja. Näet kaikki käytössäsi olevat jäsenedut omalla digitaalisella jäsenkortillasi.

Tarkempaa tietoa digitaalisesta jäsenkortista: https://4h.fi/tule-mukaan/tule-mukaan-toimintaan/jasentietojen-muokkaaminen/

Tervetuloa mukaan toimintaan!